Δεύτερος εντυπωσιακός αγώνας για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Miami Open καθώς μετά τον Μάρτον Φούτσεβιτς, κέρδισε και τον πρώην Top10, Κάμερον Νόρι, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους “16” καλύτερους του θεσμού.

Το Νο3 του ταμπλό, αν και δυσκολεύτηκε να κλείσει το πρώτο σετ, επικράτησε 7-5, 6-1 του αριστερόχειρα Βρετανού και έκλεισε το ραντεβού με τον Ντόμινικ Κέπφερ στον 4ο γύρο, μετά και τη νίκη του Γερμανού επί του Ούγκο Ουμπέρ με 3-6, 6-4, 6-3 λίγο νωρίτερα.

 

“Το πρώτο σερβίς λειτούργησε καλά. Το θετικό νέο ήταν πως κατάφερα να ανασυγκροτηθώ στο 1ο σετ, την ώρα που ο Κάμερον είχε το μομέντουμ και προσπαθούσε να επιστρέψει. Σε γενικές γραμμές, ακόμα κι όταν χάνεις το σερβίς σου, όταν πετυχαίνεις έξι breaks σε δύο σετ, είναι πολύ θετικό” είπε ο Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε καλά στο ματς, προηγήθηκε 3-0 και 5-3, με τον Νόρι να επιστρέφει και να μην επιτρέπει στον αντίπαλό του να σερβίρει στο 5-4 για το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, ο 28χρονος Ρώσος με το τρίτο του break στο εναρκτήριο σετ, πήρε εκ νέου τις μπάλες και σέρβιρε επιτυχημένα για το 1-0.

Τα πράγματα απλουστεύτηκαν στη συνέχεια για τον κάτοχο του τίτλου στο Μαϊάμι καθώς πέτυχε τρία ακόμη breaks, χωρίς να δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλό του.

Το εισιτήριο για τον 4ο γύρο εξασφάλισε και ο Κάσπερ Ρουντ που πέτυχε την 100η hard court νίκη του στο tour, κερδίζοντας με 6-3, 6-4 τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Στους “16” ο Νορβηγός θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Τζάρι ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η αναμέτρηση με τον Μεντβέντεφ στα προημιτελικά.

Για το ίδιο μέρος του ταμπλό, ο Γιάνικ Σίνερ κέρδισε δύσκολα 2-1 σετ τον Τάλον Γκρικσπουρ και θα αντιμετωπίσει τον Κρίστοφερ Ο’Κόνελ για μια θέση στους “8”.

 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

 





tennis24.gr