Μετά από τη νικηφόρα πρεμιέρα στο διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή και στο μονό κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ στο 2ο παιχνίδι του Grandstand σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 18:30 GR και θα ακολουθήσει αυτή της Πάουλα Μπαντόσα κόντρα στην τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών, Αρίνα Σαμπαλένκα, που θα ανοίξουν το πρόγραμμα στις 17:00 GR. 

Μετά τις 20:00 GR θα κάνει την πρεμιέρα της και η Τζέσικα Πεγκούλα κόντρα στην Κινέζα Λιν Ζου, ενώ αμέσως μετά θα μπουν στο court η Ναόμι Οσάκα με την Ελίνα Σβιτολίνα, με το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Grandstand να ειναι αυτό του Φράνσις Τιάφο με τον Κρις Ο’Κόνελ (01:00 GR).

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξουν (18:00 GR) η Κόρι Γκοφ με την Νάντια Ποντορόσκα, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο ιταλικός “εμφύλιος” με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον Αντρέα Βαβασόρι. Στο τελευταίο ματς του πρωινού προγράμματος στο κεντρικό court θα παίξουν οι Τέιλορ Φριτς και Τιάγκο Σέιμπουθ Γουάιλντ, ενώ στη 01:00 GR η Ίγκα Σφιόντεκ θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Καμίλα Τζόρτζι. Αμέσως μετά (02:30 GR) θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Ντανιίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Μάρτον Φούτσοβιτς. 

Σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν και στο 3ο μεγαλύτερο court (Butch Buchholz) με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να αντιμετωπίζει τον Τόμας Μάχτς (17:00 GR), ενώ στη συνέχεια ο Άντι Μάρεϊ θα παίξει κόντρα στον Αργεντινό Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι. Στα τελευταία 3 ματς του Butch Buchholz στο πρόγραμμα της Πρασκευής, ο Κάσπερ Ρουντ θα βρει μπροστά του τον Λούκα βαν Ας, η Σλόουν Στίβενς θα παίξει κόντρα στην Σοράνα Κιρστέα, ενώ η Ονς Ζαμπέρ θα κοντραριστεί με την επικίνδυνη Ρωσίδα Ελίνα Αβανεσιάν. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)



tennis24.gr