Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Miami Open με τους δύο ημιτελικούς στο ταμπλό των ανδρών, που θα διεξαχθούν το βράδυ της Παρασκευής (29/3). Οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Γιανίκ Σίνερ θα παίξουν στο repeat του Australian Open, ενώ το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης θα πάρει ο νικητής από το Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μεντβέντεφ και Σίνερ θα αναμετρηθούν για 11η φορά στο Tour, αλλά και για δεύτερη φέτος. Ο τελικός στη Μελβούρνη κατέληξε στα χέρια του Ιταλού, που ανέτρεψε το 2-0 στα set και στέφθηκε πρωταθλητής. Συνολικά στα μεταξύ τους όμως, ο Ρώσος υπερτερεί με 6-4, και στόχος του είναι να κάνει το back to back στο Μαϊάμι, μιας και είναι κάτοχος του τίτλου.

Για τον ίδιο θα είναι και ο τέταρτος φετινός ημιτελικός, μετά τη Μελβούρνη, την Καλιφόρνια και το Ντουμπάι, ενώ για τον Σίνερ ο τρίτος. Η αναμέτρησή τους θα γίνει στο Hard Rock Stadium και θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 GR. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό έναν εκ των Ντιμιτρόφ και Ζβέρεφ.

Ο Βούλγαρος πέτυχε μια σπουδαία νίκη τα ξημερώματα απέναντι στον No1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ, και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την τρίτη του πρόκριση σε έναν τελικό ATP Masters 1000 διοργάνωσης. Από την άλλη, ο Γερμανός θα αγωνιστεί στον 17ο ημιτελικό της καριέρας του σε 1000άρι τουρνουά, έχοντας ως σύμμαχό του το h2h τους.

Μετρά 7 νίκες σε 8 ματς απέναντι στον Ντιμιτρόφ, και μάλιστα συνεχόμενες. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν το μακρινό 2014, όταν ο Βούλγαρος είχε επικρατήσει του τότε 17χρονου αντιπάλου του με 2-6, 6-4, 6-2. Έκτοτε ο Ζβέρεφ κυριαρχεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, και θα ψάξει την πρόκριση στον 11ο τελικό του. Το ματς θα ξεκινήσει μετά τη 01:00 GR.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)



tennis24.gr