Σ’ ερώτηση για τον επερχόμενο αντίπαλό του στο Μαϊάμι απάντησε ο Λορένζο Μουζέτι, τον Κάρλος Αλκαράθ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Ο 22χρονος Ιταλός είπε πως τον θαυμάζει για το προφίλ του τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, και ανυπομονεί για την αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο No24 του κόσμου αναφέρθηκε και στο νεογέννητο παιδί του, εκφράζοντας ανοιχτά το πόσο ευτυχής είναι που έγινε πατέρας. Θυμίζουμε, πως ο Μουζέτι επικράτησε του Μπεν Σέλτον με 6-4, 7-6(5), για να εξασφαλίσει τη θέση του στους “16” του Miami Open.

Οι on court δηλώσεις του Μουζέτι: 

-Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο επόμενος αντίπαλός σου. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση σου στο κορτ αυτή τη στιγμή;

-Και βέβαια. Είναι πάντα μια καλή δοκιμασία, ιδιαίτερα για μένα. Έχω μια πολύ φιλική σχέση μαζί του, έχουμε παίξει πολλές φορές στο κορτ μαζί και είναι μπροστά στο σκορ. Ελπίζω πως αυτή τη φορά μπορώ να κερδίσω.

Ανυπομονώ να παίξω εναντίον του, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, και εξαιρετικός αθλητής. Αποτελεί έμπνευση για μένα και ευελπιστώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και φυσικά να κερδίσω το παιχνίδι.

 

-Ο γιός σου ο Λουδοβίκος γεννήθηκε πριν από 10 μέρες. Πως είναι να γίνεσαι μπαμπάς;

-Είναι η μεγαλύτερή μου νίκη. Τίποτα δε συγκρίνεται με τη γέννηση του Λουδοβίκου. Θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου, τη Βερόνικα, που με βοήθησε πολύ στο να βρίσκομαι εδώ. Κάνω τη δουλειά μου όσο πιο επαγγελματικά μπορώ.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου, αλλά και γι’ αυτούς. Θέλω πολύ να τους τηλεφωνήσω, και να έχω μερικές αγκαλιές εξ’ αποστάσεως.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)





tennis24.gr