Προσποιήθηκε την αποκλειστική νοσοκόμα, έκλεψε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και όταν έγινε αντιληπτή, τραυμάτισε εργαζομένους και αστυνομικούς για να μη συλληφθεί. Κι όλα αυτά, μέσα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά.

«Μπήκε μία κυρία μέσα, δεν ξέρω ποια ήταν. Και της τα πήρε όλα, την τσάντα, είχε κάρτες, είχε τηλέφωνα, τα πάντα».

Όταν έγιναν αντιληπτές οι κλοπές στον 3ο όροφο του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να την απομακρύνουν, η 43χρονη τους επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο εξ αυτών.

«Κλείστηκε σε ένα δωμάτιο στα εξωτερικά ιατρεία μέσα και στην προσπάθεια να ανοίξω εγώ την πόρτα και εκείνη βγαίνοντας έξω με έβρισε, μου επιτέθηκε, με έσπρωξε, βρέθηκα απέναντι και έκανα κάταγμα».

Ο Διοικητής νοσοκομείου Μεταξά ανέφερε: «Η νοσηλεύτρια χτύπησε σοβαρά στο χέρι την παρακολουθούμε για να δούμε αν θα χειρουργηθεί είναι με αναρρωτική η διοικητική υπάλληλος είναι πιο ελαφρά εργάζεται κανονικά».

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, με την 43χρονη που παρίστανε τη νοσοκόμα να μη διστάζει να επιτεθεί και να τραυματίζει έναν αστυνομικό.

Η φύλακας του νοσοκομείου περιέγραψε: «Έπεσε στο σκαλοπάτι ότι και καλά την χτυπήσαμε εμείς, εμείς δεν την ακουμπήσαμε με χτύπησε με κλωτσιά και με δάγκωσε στο χέρι χτύπησε τον αστυνομικό έβαλε κολάρο».

Η 43χρονη φέρεται να είχε μπει ως συνοδός ασθενούς, με τους νοσοκομειακούς να καταγγέλλουν ελλιπή φύλαξη.

Στην κατοχή της 43χρονης βρέθηκαν και ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, ενω διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα συνέβησαν εντός του νοσοκομείου.



megatv.com