Την παρθενική τους εμφάνιση στα διπλά του Roland Garros θα πραγματοποιήσουν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, συμπληρώνοντας το καρέ των συμμετοχών τους σε Grand Slam διοργανώσεις.

Το Ελληνικό δίδυμο, που συμμετείχε τόσο στα διπλά του Μόντε Κάρλο, όσο και σ’ αυτά της Μαδρίτης, έχει πετύχει μέχρι σήμερα μόλις μία νίκη-πρόκριση σε Grand Slam, τον περασμένο Γενάρη στα κορτ της Μελβούρνης για το Austalian Open, και σε λίγες μέρες θα επιχειρήσει να πετύχει τη δεύτερη στο Παρίσι.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πέτρος πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις στα διπλά των ATP Challenger διοργανώσεων που αγωνίζεται, και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι στο No1 των Ελλήνων στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά.

Αναφορικά με τα μονά της Πόλης του Φωτός, εκεί θα είναι σίγουρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν θα βρίσκεται ως No3 ή ως No4 στο ταμπλό, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία του στο τωρινό Masters της Ρώμης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στα ημιτελικά της ATP 1000 διοργάνωσης της γειτονικής μας χώρας, και θα κοντραριστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για μία θέση στον τελικό, η οποία και θα του εξασφαλίσει την υπεράσπιση των 600 βαθμών του, μιας και πέρσι είχε τερματίσει φιναλίστ στην Αιώνια Πόλη.


tennis24.gr