Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, θα βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα, με σκοπό να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – Βόλος, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Conference League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (3/3, 19:30) τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, να ακολουθεί αυτή την Πέμπτη (07/03).

Ο προπονητής των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν, θα βρεθεί σήμερα στο φαληρικό γήπεδο, για να δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Μεντιλίμπαρ λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Conference League.

Ο τεχνικός της Μακάμπι σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα [επικράτησε της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα με 4-0] , ανέφερε σχετικά με το προσεχές ευρωπαϊκό ματς κόντρα στους Πειραιώτες: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας φέτος, με τους παίκτες και την ομάδα που έχει ο αντίπαλος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη».



gazzeta.gr