Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς απάντησε στις κατηγορίες του Ερυθρού Αστέρα περί φοροδιαφυγής, αποκαλύπτοντας το ποσό που έχουν πληρώσει οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου τους τελευταίους τρεις μήνες.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, κατηγόρησε την Παρτιζάν για φοροδιαφυγή σε ό,τι αφορά τη χρήση της Stark Arena, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν σφετεριστεί το γήπεδο.

Παρεμπιπτόντως, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε φέτος στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου για τους αγώνες στη EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα, αφήνοντας το Aleksandar Nikolic Hall και «συγκατοικώντας» με την Παρτιζάν.

Ο ομόλογός του στην Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς απάντησε στις κατηγορίες των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας: «Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι έχουμε πολυετές συμβόλαιο με την Stark Arena. Τακτοποιούμε εγκαίρως τις υποχρεώσεις μας με βάση την τρέχουσα σύμβαση. Το συμβόλαιο συνήφθη με τους κανόνες της αγοράς. Δεν γίνεται να κάνουμε κάποια τροποιήση επειδή μπήκε στο γήπεδο και ο Ερυθρός Αστέρας. Μπορώ με περηφάνια να αποκαλύψω ότι η Παρτιζάν πλήρωσε κάτι λιγότερο από 510 εκατομμύρια δηνάρια φόρους (σ.σ. 4.3 εκατομμύρια ευρώ) για διάφορους λόγους μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες»!



gazzeta.gr