Επίδειξη χαρακτήρα έκανε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως δήλωσε ο Έκι Πόνσε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ήταν ο Εζεκιέλ Πόνσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντίνος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Ένωση στην ανατροπή και στο μεγάλο «τρίποντο» στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.

Ο Πόνσε αναδείχθηκε Cosmote MVP και μίλησε στην κάμερα του AEK TV μετά το τέλος της αναμέτρσησης και αναφέρθηκε στην επίδειξη χαρακτήρα που έκανε η Ένωση για να φτάσει στη σημαντική νίκη.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επίδειξη χαρακτήρα που έπρεπε να δείξουμε σε μια περίεργη συνθήκη. Δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις, μπορέσαμε και σκοράραμε, όμως δεχτήκαμε ένα χτύπημα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα, να επανέλθουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και το κάναμε και να έχουμε ένα ευτυχές τέλος.

Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος σε προσωπικό επίπεδο που μπόρεσα και βοήθησα από την πλευρά μου στην ομάδα. Επίσης είμαι χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έχει γίνει σήμερα από όλους τους συμπαίκτες μου στον αγώνα. Πήραμε τρεις βαθμούς, μια σημαντική νίκη και τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο Πόνσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.



gazzeta.gr