Φανερά χαρούμενος ήταν στις on court δηλώσεις του ο ημιφιναλίστ του Mutua Madrid Open, Γιάν Λέναρντ Στρουφ, μετά την επικράτησή του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με 7-6(5), 5-7, 6-3, στο πλαίσιο του 4ου και τελευταίου προημιτελικού της Μαδρίτης.

Ο 33χρονος Γερμανός, αφού πρώτα μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τη μεγάλη πρόκριση, αναφέρθηκε τόσο στον επερχόμενο αντίπαλο του στα ημιτελικά, όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε από το επιθετικό παιχνίδι του No5 του κόσμου.

“Αισθάνομαι καταπληκτικά. Ήταν μια πολύ σκληρή μάχη. Ήξερα από πριν ότι θα χρειαζόταν η καλύτερη αγωνιστική πτυχή μου για να τα καταφέρω Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα τόσο καλά σήμερα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα.”

“Ο Ασλάν παίζει καταπληκτικά αυτή την εβδομάδα μέχρι στιγμής και με κέρδισε αρκετά εύκολα στα προκριματικά, κάτι που οφείλω να πω. Δεν έπαιξα το καλύτερο τένις σε εκείνο τον αγώνα, αλλά με έκανε να μην παίξω καλά, με τον τρόπο παιχνιδιού του. Νομίζω ότι πρέπει να το αναλύσουμε τώρα, να επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα και ελπίζω να τα πάω καλύτερα”.

“Ο Στέφανος σέρβιρε τόσο καλά σε όλο τον αγώνα, που ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω πόντους από το service του. Αλλά με κάποιον τρόπο κατάφερα να κερδίσω το πρώτο set. Ένιωσα ότι ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, καθώς βγήκα από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Ήταν 4-1 μπροστά στο tie-break.

“Στο 2ο set έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήμουν τόσο καλός από το 5-5 και μετά. Και στο τρίτο set επανάφερα το επιθετικό παιχνίδι και σίγουρα αυτή είναι μία τεράστια νίκη για μένα”.




tennis24.gr