Νέες δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ στην Ελβετία για τα όσα εκπληκτικά έζησε τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ και την κατάκτηση του νταμπλ με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται στα πάνω του αυτήν την περίοδο καθώς μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς τον Νοέμβριο θυσιάζοντας το Μουντιάλ επέστρεψε δριμύτερος. Κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕΚ με εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ατομικό επίπεδο και κλήθηκε ξανά και στην Εθνική Ελβετίας.

Ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του αυτό το διάστημα έχοντας επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και προσελκύει το ενδιαφέρον των media για την εκπληκτική αγωνιστική του κατάσταση μέσα στο 2023.

Ο Τσούμπερ παραχώρησε νέες δηλώσεις στην ελβετική ιστοσελίδα 20Minuten όπου χαρακτήρισε «απερίγραπτα» τα όσα έζησε με την ΑΕΚ τις τελευταίες δύο εβδομάδες της σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και πρόσθεσε: «Η ευφορία στις τάξεις των οπαδών είναι τεράστια. Μας ευχαρίστησαν όχι μόνο γιατί τα κατακτήσαμε, αλλά γιατί παλέψαμε και παίξαμε καλύτερα».

Φυσικά μίλησε και για τη γενναία απόφασή του να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός από την αποστολή της Ελβετίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. «Δεν γινόταν αλλιώς. Ο κόσμος θα ρωτούσε τι πήγαινε λάθος με μένα», υπογράμμισε.

Ο Τσούμπερ πανευτυχής αναφέρθηκε και στην επανεμφάνισή του στην Εθνική Ελβετίας τονίζοντας: «Αισθάνομαι σπίτι ξανά. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ποτέ δεν ερχόμουν στην Εθνική ομάδα απλά για να βρίσκομαι εκεί. Είμαι πολύ φιλόδοξος γι’ αυτό».

gazzeta.gr