Στο Περθ βρίσκεται από την Πέμπτη (28/12) ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μετά την σύντομη διαμονή του στη Σαουδική Αραβία και το φιλικό που έδωσε στο Ριάντ με το Κάρλος Αλκαράθ, πέταξε για την αγαπημένη του Αυστραλία.

Ο Σέρβος που έχει κατακτήσει τα τέσσερα από τα πέντε Αυστραλιανά Όπεν, με εξαίρεση το 2022 που δεν αγωνίστηκε καν λόγω της υπόθεσης του μη εμβολιασμού του, ανυπομονεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο United Cup που ξεκίνησε την Παρασκευή σε Σίδνεϊ και Περθ.

Το Νο1 της κατάταξης, ελπίζει να συνεχίσει την επιτυχημένη παράδοση που έχει στην Αυστραλία, έχοντας κατακτήσει τους 10 από τους 24 Grand Slam της συλλογής του, ωστόσο τόνισε ότι είναι στο στάδιο της καριέρας του που βλέπει “σεζόν με σεζόν” ενώ εξέφρασε την επιθυμία του αυτή να μην είναι η τελευταία φορά που ταξιδεύει στην Αυστραλία.

“Για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά. Πάντα ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αυστραλία. Έχω παίξει το καλύτερό μου τένις εδώ και η στήριξη που νιώθω είναι μεγάλη. Δεν έχω πλάνο για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Βλέπω κάθε σεζόν ξεχωριστά πλέον και είναι μακριά η επόμενη χρονιά” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νόλε θα αγωνιστεί την πρώτη του χρόνου με τον Ζανγκ για την αναμέτρηση Σερβία-Κίνα, στο Group Ε της διοργάνωσης.

“Το να εκπροσωπώ τη Σερβία είναι μεγάλη τιμή. Ελπίζω να έχουμε γεμάτα γήπεδα και να έρθει ο κόσμος να δει τους αγώνες” πρόσθεσε.





tennis24.gr