Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει χωρίς προπονητή, για δεύτερο σερί τουρνουά, μετά από τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, με τον Σέρβο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του χωρίς μόνιμη συνεργασία με κάποιον προπονητή. 

Στο Μόντε Κάρλο συνεργάστηκε με τον καλό του φίλο και πρώην Νο1 στα διπλά, Νέναντ Ζίμονιτς, ωστόσο ο Σέρβος τόνισε ότι η συνεργασία τους στο Μονακό έγινε λόγω της καλής τους σχέσης και δεν είναι κάτι που επιθυμεί να μονιμοποιηθεί. 

“Βασικά, δεν υπάρχει κανένα είδους δέσμευσης” είπε ο Τζόκοβιτς. “Η συνεργασία βασίστηκε στη σχέση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι αν πρέπει ή όχι να έχω προπονητή. Σκέφτομαι διάφορα πράγματα.”

“Πέρασα πολύ καλά με τον Νέναντ ως προπονητή μου τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Θα δούμε πως θα πάει και πως θα εξελιχθεί στο μέλλον.”

Φυσικά, κανείς εκτός από τον Τζόκοβιτς δεν ξέρει τελικά τι πρόκειται να συμβεί. Προφανώς εξετάζει πολλές και διαφορετικές επιλογές και θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες ποια θα είναι η τελική του απόφαση. 



tennis24.gr