Το διοικητικό μέλλον της Ανόρθωσης κρίνεται σήμερα το απόγευμα, καθώς στις 18:00 υπάρχει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων σε όσα ζητήματα ταλαιπωρούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πολύ σημαντική και καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για το διοικητικό μέλλον της Ανόρθωσης μιας και η διοίκηση Σάντη τελεί υπό παραίτηση και πρέπει να βρεθεί νέο διοικητικό συμβούλιο για να αναλάβει και να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες που θα βοηθήσουν στο να αποτραπούν χειρότερες καταστάσεις.

Οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν ότι σήμερα θα υπάρξει κάτι καλό από τη Συνέλευση και ότι θα προκύψει ενδιαφέρον για την προεδρία της ομάδας. Ακούστηκαν και ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι έγιναν επαφές και διαβουλεύσεις από διάφορους, όμως τώρα είναι η ώρα να βγουν μπροστά αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά και να αναλάβουν, αν και εφόσον περάσει ο συνδυασμός από την Γενική Συνέλευση.

Πρέπει εδώ και τώρα να προκύψουν θετικά νέα για να μπορέσει να πιάσει δουλειά άμεσα η νέα διοίκηση και να κλείσει τρύπες. Το έργο όποιων αναλάβουν θα είναι ένας μαραθώνιος και όποιοι πάρουν την καυτή πατάτα στα χέρια τους θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να τρέξουν πολύ και να ρίξουν και χρήμα.

Στις 18:00 είναι ορισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα. Στην ημερήσια διάταξη είναι τα ακόλουθα θέματα:

1) Ενημέρωση για την ποδοσφαιρική ομάδα και τις ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης.

2) Συζήτηση

3) Διάφορα

Μέσα σε αυτά τα διάφορα πρέπει να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα. Διαφορετικά η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αβέβαιη και γεμάτη παγίδες και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.



gazzeta.gr