Ο Λούκα Βιλντόζα είχε την… πρώτη του γνωριμία με το ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε ότι η φετινή ομάδα μπορεί να χτίσει κάτι σπουδαίο.

Μετά τις διακοπές του στην Κρήτη, ο Λούκα Βιλντόζα βρέθηκε στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ όπου πραγματοποίησε τις πρώτες του ατομικές προπονήσεις φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε για την πρώτη «γνωριμία» με το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ως… γηπεδούχος, ενώ όσον αφορά τη σεζόν εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να χτίσει κάτι καλό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

Για τα πρώτα του συναισθήματα: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Είμαι εδώ τρεις μέρες. Είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι εδώ ώστε να σας γνωρίσω και να μάθω πως είναι από μέσα αυτή η οικογένεια. Και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για την πρώτη γεύση από το ΟΑΚΑ: «Είναι τεράστιο. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ ως παίκτης της ομάδας. Νιώθεις διαφορετικά όταν έρχεσαι σαν φιλοξενούμενος. Οπότε είναι ωραία που είμαι εδώ και νιώθω την ιστορία που έχει το γήπεδο.»

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Γνώρισαν τον Ματίας (Λεσόρ) όταν αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι, δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αυτή τη σεζόν θα γνωρίσω τον Σλούκα, είναι καλά παιδιά, έτοιμα να αγωνιστούν, έχουν εμπειρία, έχουν κερδίσει πολλά, οπότε χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες.»

Για τις προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν: «Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό ωστόσο πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα. Τώρα μόλις ξεκινήσαμε. Πρώρα ξεκινάμε την προετοιμασία, να δούμε πώς έχουν τα πράγματα και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσεις».



gazzeta.gr