Κάρλος Αλκαράθ και Ράφα Ναδάλ μας χάρισαν μοναδικές στιγμές στον ιστορικό αγώνα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας μπροστά σε 10.000 κόσμο και μετέδωσε live η πλατφόρμα του Netflix δημιουργωντας μια πρωτόγνωρο τηλεοπτική εμπείρια σε αυτούς που δεν βρέθηκαν στην ULTRA Arena του MGM. 

Οι δύο παίκτες, αν και προέρχονται από τραυματισμούς, με τον πιο σοβαρό φυσικά να είναι του Ράφα Ναδάλ, έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις με απαιτητικά και γεμάτα ένταση ράλι, με τον Ναδάλ να σημειώνει του πιο εντυπωσιακούς πόντους, αλλά τον Αλκαράθ να κατακτά αυτή τη φιλική νίκη που κρίθηκε στο super tie-break, με 3-6, 6-4, 14-12. 

O 37χρονος Ναδάλ έδειξε από την αρχή ενέργεια μέσα στο court κατακτώντας τα πρώτα 3 games (3-0), βρίσκοντας break νωρίς (2-0) και το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος του set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 μέσα σε μια πραγματική αποθέωση. 

Το 2ο set ξεκίνησε με τον Αλκαράθ να ανεβάζει επίπεδο και ρυθμό με τον 20χρονο και Νο2 του κόσμου, να παίρνει τα πρώτα 3 games (3-0) βρίσκοντας κι αυτός break στο ίδιο σημείο που βρήκε ο Ναδάλ στο 1ο set (2-0).

Ο Ναδάλ ωστόσο κατάφερε να πάρει το χαμένο του service πίσω την ώρα που ο Αλκαράθ σέρβιρε για το set, μειώνοντας σε 5-4, για να έρθει όμως στη συνέχεια ένα ακόμη break από τον Αλκαράθ, ο οποίος κατέκτησε το 2ο set με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο super tie-break o Ναδάλ προηγήθηκε με 7-5, αλλά ο Αλκαράθ κατακτώντας τους επόμενους 4 πόντους έφτασε στο 9-7 και στο διπλό match-point. Από εκεί και πέρα ο 20χρονος χρειάστηκε ακόμα 5 match-points μέχρι να επικρατήσει του συμπατριώτη του με 14-12 σφραγίζοντας τη νίκη. 

Από αύριο Δευτέρα Ναδάλ και Αλκαράθ μπαίνουν σε ρυθμούς indian Wells όπου την Τρίτη τα ξημερώματα (01:00 GR) θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για το πρώτο 1000άρι της χρονιάς. 





tennis24.gr