Δύο από τα ανερχόμενα αστέρια του ανδρικού τένις, έλαμψαν στο ντεμπούτο τους στο BNP Paribas Open, σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη σε επίπεδο ATP Masters 1000 από τις πολλές που σίγουρα θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Γιακούμπ Μένσικ και Άλεξ Μίκελσεν, ήταν εντυπωσιακοί στη 2η ημέρα των αγώνων στο Indian Wells, κλείνοντας θέση στους “64” του θεσμού.

Ο 18χρονος Τσέχος (φωτό), Νο81 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 6-4 του Νοτιοκορεάτη, Σέονγκτσαν Χονγκ, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του σεζόν που είναι και η πρώτη ολοκληρωμένη σε επίπεδο ATP Tour.

Μετά την πορεία του έως τους “64” του Australian Open (Χουρκάτς) ως qualifier και τη συμμετοχή στον τελικό του Qatar Open (Χατσάνοφ), ο Μένσικ δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο του ανδρικού τένις, παρά το νεαρό της ηλικίας του

O wild card Τσέχος, στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το Νο16 του ταμπλό, Μπεν Σέλτον εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και εξίσου ανερχόμενο τενίστα.

Από την άλλη, ο 19χρονος Άλεξ Μίκελσεν, πραγματοποίησε επιβλητικό ντεμπούτο στο Indian Wells, επικρατώντας 6-2, 6-3 του Ζαούμ Μουνάρ και έγινε ο πιο νεαρός τενίστας που κερδίζει ματς σε 1000αρι τουρνουά, μετά τους Φριτς και Τιαφό το 2017 στο Μαϊάμι.

Το Νο80 της παγκόσμιας κατάταξης, στο 2ο γύρο του τουρνουά της πατρίδας του, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και Νο17 του ταμπλό, Τόμι Πολ από τον οποίον είχε χάσει στο tie break του 3ου σετ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το 2ο γύρο του Delray Beach Open πριν ένα μήνα.

 

 

 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

 





tennis24.gr