Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του φετινού Indian Wells τα ξημερώματα του Σαββάτου (01:00 GR) κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά Γάλλο και Νο273 στην παγκόσμια κατάταξη, Λούκας Πούιγ, ο οποίος έκανε την έκπληξη στον 1ο γύρο αποκλείοντας τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-4, 6-3. 

Τσιτσιπάς και Πούιγ έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν (2η σε 1000άρι τουρνουά), με τον Έλληνα τενίστα να έχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει set. Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στην Καλιφόρνια με την τελευταία του να είναι το 2022, έχοντας από εκεί και πέρα δύο σερί ήττες. 

Ωστόσο, το πρόγραμμα της Παρασκευής, όπου θα διεξαχθεί η 3η ημέρα του Indian Wells έχει σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία στο κεντρικό court (21:00 GR) με τον αήττητο φέτος, Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον Θανάση Κοκκινάκη. 

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 22:30 GR) η Νο1 του κόσμου και κάτοχος του τίτλου, Ίγκα Σφιόντεκ, θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση κόντρα στην Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς με την Πολωνή να μετράει 5 σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (5-1), ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το παιχνίδι της Ντόνα Βέλιτς με την Καρολίν Βοζνιάκι. 

Στο βραδινό πρόγραμμα (04:00 GR) ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Ιταλό Ματέο Αρνάλντι, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας στο κεντρικό court η Έλενα Ριμπάκινα θα παίξει απέναντι στην lucky loser Νάντια Ποντορόσκα. 

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Stadium 2 θα ανοίξουν (21:00 GR) η Γέλενα Οσταπένκο και Αντζελίκ Κέρμπερ, ενώ οχι πριν τις 22:30 GR θα ξεκίνησει το μεγάλο παιχνίδι του Αντρεί Ρούμπλεφ με τον Άντι Μάρεϊ. 

Ακολουθεί η αναμέτρηση δύο ανερχόμενων παικτών του Μπεν Σέλτον με τον Γιάκπουμπ Μένσικ, ενώ το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνυά θα κλείσει με τις δύο αναμετρήσεις Κέιτ Βόλινετς – Ονς Ζαμπέρ και Φράνσις Τιάφο – Ντούσαν Λάγιοβιτς. 

Στο Stadium 3, όπου αγωνίζεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Άλεξ ντε Μινόρ και Τάρο Ντάνιελ (21:00 GR), αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέναντι στον Αυστραλό Κριστοφερ Ο’ Κόνελ, ενώ μετά από το παιχνίδι του Τστισιπά με τον Πούιγ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια – Ρεμπέκα Σράμκοβα και Μάντισον Κις – Χάιλι Μπαπτίστ. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr