Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μοναδικός τενίστας από την πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης που δεν έχει κατακτήσει τίτλο σε 7 μήνες τη φετινή σεζόν.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, την ερχόμενη εβδομάδα προτίμησε να αγωνιστεί στο Los Cabos Open στο Μεξικό, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του για το US Open που απέχει ένα μήνα και το Σάββατο έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους, στην προσπάθεια που κάνει για τον πρώτο του τίτλο στη χρονιά.

Ο 24χρονος Αθηναίος, καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό στο ATP 250 τουρνουά και έχει bye στον πρώτο γύρο, περιμένοντας στη φάση των “16” το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στο γερόλυκο Τζον Ίσνερ και τον 22χρονο Αυστραλό, Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο114).

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο7 του ταμπλό, Νίκολας Γιάρι (Νο29) κόντρα στον οποίον έχει αρνητικό ρεκόρ 1-2, με πιο πρόσφατη ήττα αυτή στο φετινό τουρνουά του Χάλε.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχουν επίσης και οι 4-Μπόρνα Τσόριτς, 8-Ίλια Ιβάσκα που είναι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου στα ημιτελικά.

Πιο ανταγωνιστικό φαίνεται το κάτω μέρος του ταμπλό με τους 2-Κάμερον Νόρι, 3-Τόμι Πολ, 5-Άλεξ ντε Μινόρ και 7-Ντόμινικ Κέπφερ να διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι πιθανοί προημιτελικοί του Los Cabos

Τσιτσιπάς-Γιάρι
Τσόριτς-Ιβάσκα
Ντε Μινόρ-Πολ
Νόρι-Κέπφερ

LOS CABOS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)




tennis24.gr