Η Μαρία Σάκκαρη θα ανοίξει το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Grandstand (17:00GR-Novasports) κόντρα στη Ρωσίδα Άννα Καλίνσκαγια, με την Ελληνίδα να έχει στόχο τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Miami Open για 2η φορά στην καριέρα της, μετά το 2021. 

Θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δύο κοριτσιών στο tour, μετά τη νίκη της 28χρονης Ελληνίδας στο indoor τουρνουά της Μόσχας το 2021.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού θα επιδιώξουν και οι Στέφανος Τσιτσιπάς/Θανάσης Κοκκινάκης που θα αγωνιστούν στο court 1 κόντρα στους έμπειρους και Νο3 του ταμπλό Ραμ/Σαλίσμπερι σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 18:30GR. 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο κεντρικό court θα ανοίξει στις 18:00GR ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που παίξει κόντρα στον Αμερικανό Κρις Γιούμπανκς, ενώ στη συνέχεια θα μπουν στο court οι Μάντισον Κις και Έλενα Ριμπάκινα με την νικήτρια να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά μια εκ των Σάκκαρη και Καλίνσκαγια.

Αμέσως μετά θα παίξουν οι Κόρι Γκοφ με την Καρολίν Γκαρσία, ενώ στο πρώτο βραδινό ματς (όχι πριν τη 01:00GR) o Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς, στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 3ου γύρου.

Στο Grandstand, αμέσως μετά το παιχνίδι της Σάκκαρη θα παίξουν οι Άλεξ ντε Μινόρ κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια των Σεμπάστιαν Κόρντα – Σούμπερτ Χουρκάτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Γιάνικ Χένμαν. 

Στο 3ο μεγαλύτερο court στο Butch Buchhloz αρχή θα κάνουν στις 17:00 GR ο Φραντσίσκο  Σερούντολο με τον Κάρεν Χατσάνοφ, στη συνέχεια η Γιούλια Πουντίντσεβα θα παίξει με την Ανχελίνα Καλίνινα, αλλά και η Βικτόρια Αζαρένκα με την Κέιτ Μπόουλτερ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με τους αγώνες Σοράνα Κιρστέα – Ντανιέλ Κόλινς και Λορέντζο Μουζέτι – Μπεν Σέλτον.  

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)



tennis24.gr