Με τέσσερα παιχνίδια, όλα στο κεντρικό court, συνεχίζεται η δράση στο Miami Open σε μια ημέρα όπου θα προκύψει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο ταμπλό των γυναικών, ενώ στους άνδρες θα βγουν τα πρώτα εισιτήρια για τη 4άδα του φετινού τουρνουά. 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 19:00 GR με τον αγώνα της εξαιρετικής αυτήν την εβδομάδα, Καρολίν Γκαρσία κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς. Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί 3 φορές με την Αμερικανίδα να έχει κερδίσει και τις τρεις και μάλιστα χωρίς να χάσει set! Να σημειωθεί ότι σε αυτό το 6-0 set που έχει η Κόλινς τα τρια από αυτά έχουν τελείωσει με 6-2, τα δύο με 6-3, ενώ ένα μονό set έχει κριθεί στο tie-break.

Στη συνέχεια και όχι νωρίτερα από τις 21:00 GR θα ξεκινήσει ο πρώτος χρονικά προημιτελικό των ανδρών με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού Miami Open, Τόμας Μάχατς, ο οποίος μετά τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Άντι Μάρεϊ και Ματέο Αρνάλντι θέλει να φτάσει στη μεγαλύτερη νίκη, αλλά και πρόκριση στην καριέρα του κόντρα στον περσινό φιναλίστ που στα τελευταία ματς δείχνει να βρίσκει ρυθμό. 

Στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος (01:00 GR) η βελτιωμένη Τζέσικα Πεγκούλα θα βρει μπροστά της την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, που στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη του τουρνουά αποκλείοντας την Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει (όχι πριν τις 02:30 GR) με τον κάτοχο του τίτλου Ντανιίλ Μεντβέντεφ να θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υπερασπιστή του τίτλου του (για πρώτη φορά στην καριέρα του) κόντρα στον big-server Νίκολας Τζάρι, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς θα έχει δίπλα του τους ένθερμους συμπατριώτες του. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)



tennis24.gr