Μπορεί παιχνίδι της Κυριακής ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να ζορίστηκε αρκετά απέναντι στον Αλεχάνδρο Ταβίλο, ωστόσο την Δευτέρα κόντρα στον Γερμανό Γιάνικ Χάνφμαν ο Βούλγαρος ήταν εντυπωσιακός και παραχωρώντας μόλις ένα game έφτασε στη νίκη με 6-1, 6-0 σε μόλις 45 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Miami Open. 

Ο Νο12 του κόσμου, ο οποίος είχε μόλις 7 αβίαστα λάθη στο ματς, κέρδισε το 91% των πόντων πίσω από το πρώτο service (21/23) και 78% στο δεύτερο (7/9), δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point, τελείωσε το ματς με 5/9 break-points, ενώ δεν έχασε ουτε μία μάχη στις 7 φορές που ανέβηκε στο φιλέ. 

Από την άλλη ο Γερμανός και Νο56 του κόσμου, κατάφερε να κερδίσει μόλις 13 πόντους πίσω από το service του σε μια αρκετά άσχημη βραδιά, είχε μόλις 6 winners, αλλά και 21 αβίαστα λάθη, με το μοναδικό κερδισμένο game του αγώνα να είναι στο 5ο game του 1ου set όπου και μείωσε σε 4-1. 

Επόμενος αντίπαλος για τον Ντιμιτρόφ θα είναι ο Πολωνός και Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος χρειάστηκε 3 sets, αλλά και αρκετό κόπο για να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Σεμπάστιαν Κόρντα με 7-6(5), 6-7(5), 6-3. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)





tennis24.gr