Ο Κάρλος Αλκαράθ ερχόμενος με…φόρα από το Indian Wells ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο Miami Open επικρατώντας του συμπατριώτη του Ρομπέρτο Καρβάλιες Μπαένα με 6-2, 6-1 μέσα σε 81 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους “32” του τουρνουά.

Ο 20χρονος Ισπανός μπορεί να τελείωσε το ματς με 69% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service, ωστόσο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ από την πλευρά του ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break έχοντας συνολικά 3/4. 

Έχοντας 74% περασμένα πρώτα service και κερδίζοντας το 75% των πόντων (15/20) ο Αλκαράθ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση κατακτώντας τα 5 από τα 6 πρώτα games βρίσκοντας 2 breaks (1-0, 4-1). O Μπαένα κατάφερε να μειώσει σε 5-2, όμως ο Αλκαράθ πήρε τις μπάλες στα χέρια κλείνοντας το 1ο set με 6-1 κάνοντας το 1-0. 

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με break για τον Νο2 του κόσμου (1-0), ο οποίος με δύσκολο hold στη συνέχεια έκανε το 2-0. Ο Μπαένα στη συνέχεια πήρε το πρώτο του game στο set, το οποίο ήταν και το τελευταίο του στο τουσνουά, μειώνοντας σε 2-1, για να ακολουθήσουν δύο holds και δύο breaks (4-1, 6-1) για τον Αλκαράθ, ο οποίος εκλείσε το ματς παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο, εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Γκαέλ Μονφίς με τον Τζόρνταν Τόμπσον.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)





tennis24.gr