O Φαμπιάν Μαροζάν χρειάστηκε μόλις 60 λεπτά για να περάσει…πάνω από τον Χόλγκερ Ρούνε με τον Ούγγρο και Νο57 του κόσμου να παραχωρεί μόλις 2 games στον Δανό στο επιβλητικό 6-1, 6-1 εξααφαλίζοντας μια θέση στον 3ο γύρο του Miami Open.

Ο Μαροζάν έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Ρούνε, έχοντας το εξωπραγματικό 82%(!) περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 76% των πόντων (31/41), έσβησε και τα 3 break-points του Ρούνε, ενώ από την πλευρά του ήταν απόλυτος στις ευκαιρίες για break κλείνοντας το ματς με 5/5 break-points! 

Το πρώτο break ήρθε στο 2ο game του αγώνα για τον Μαροζάν, ο οποίος σε συδνυασμό με 2 holds προηγήθηκε με 3-0. Ο Ρούνε μείωσε δύσκολα σε 3-1, για να ακολουθήσουν ακομα 3 σερί games για τον Ούγγρο που βρήκε ένα ακόμα break (5-1), κλείνοντας το 1ο set με 6-1. 

To 2o σετ ξεκίνησε με τον Μαροζάν να βρίσκει και πάλι break (1-0) το οποίο εξαργύρωσε με ένα εύκολο hold κάνοντας το 2-0. Ο Ρούνε προσπάθησε να το πάρει πίσω όμως ο Μαροζάν έσβησε το break-point του Δανού διατηρώντας το προβάδισμα (3-1). 

Από εκεί και πέρα ο Νο57 του κόσμου βρήκε δύο ακόμα breaks (4-1, 5-1), για να σφραγίσει μια τεράστια νίκη τη δεύρερη μεγαλύτερη στην καριέρα του μετά από εκείνη πέρσι στη Ρώμη κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ. 

Στον επόμενο γύρο ο Μαροζάν θα παίξει απέναντι στον Αλεξέι Πόποριν, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Γίρι Λεχέτσκα με 6-4, 6-4. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)





tennis24.gr