Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του (2η σερί) κόντρα στον Αλκαράθ τονίζοντας ότι έπρεπε να παραμείνει 100% συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και να παίξει το καλύτερο τένις του για να φτάσει στη μεγάλη πρόκριση. 

“Νομίζω ότι για τον κερδίσεις πρέπει να παίξεις το καλύτερο τένις σου.”, είπε ο Ντιμιτρόφ. “Μπήκα στον αγώνα πολύ συγκεντρωμένος και θεωρώ ότι ήταν απόλυτα ξεκάθαρο τι έπρεπε να κάνω.”

“Μερικές φορές η απλότητα αγγίζει τα όρια της ιδιοφυΐας. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις, ειδικά όταν παίζει κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, αλλά ήμουν σε θέση να ελέγξω το παιχνίδι και να το “διαβάσω” λίγο καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Γενικά θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο ματς και χαίρομαι που τελείωσε στα 2 sets.”

“Χρησιμοποίησα κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Σε κάθε δεύτερο service του έκανα επίθεση. Ήθελα να τον φέρω σε πολύ δύσκολη θέση. Έπρεπε να είμαι πολύ επιθετικός να ανεβαίνω στο φιλέ και να μην τον αφήσω να κάνει το παιχνίδι του. Πιστεύω ότι έκανα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.”

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)



tennis24.gr