Μετά από μια αμφίρροπη και κλειστή μάχη, ο Άντι Μάρει κατάφερε να κερδίσει τον Ματέο Μπερετίνι σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρεμιέρας στο Miami Open την Τετάρτη και προκρίθηκε στου “16” της Masters διοργάνωσης.

Ο 36χρονος Σκωτσέζος, κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του Ιταλού που προσπαθεί να επανέλθει από τραυματισμό και με 4-6, 6-3, 6-4 επί του αντιπάλου του, έγινε μόλις ο τρίτος εν ενεργεία τενίστας που πετυχαίνει 30 νίκες ή περισσότερες στο τουρνουά της Φλόριντα.

“Προφανώς πρόκειται για μια σπουδαία νίκη. Ξεκίνησα λίγο αργά αλλά νομίζω έπαιξα πολύ καλά από τα μέσα του πρώτο σετ μέχρι το τέλος. Δημιούργησα πολλές ευκαιρίες και εκμεταλλεύτηκα τα προβλήματα του Ματέο προς το τέλος του 2ου σετ και στο ξεκίνημα του 3ου” είπε ο Μάρει αμέσως μετά.

Στο 2ο γύρο του Miami Open, ο Βρετανός θα αντιμετωπίσει το Νο29 του ταμπλό, Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί.

Ο Μπερετίνι αγωνιζόταν στο πρώτο του ATP τουρνουά μετά το US Open 2023 και έδειξε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος σωματικά.

Στο κλείσιμο της ημέρας την Τετάρτη, ο Ματέο Αρνάλντι κέρδισε 6-3, 6-4 τον Άρθουρ Φις και θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο17 του ταμπλό, Αλεξάντερ Μπούμπλικ ενώ ο Άλεξ Μίκελσεν επικράτησε 7-6(5), 6-2 του Λούκας Κλέιν και θα αντιμετωπίσει τον Ταλόν Γκρικσπουρ στο 2ο γύρο.

 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

 



tennis24.gr