Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός ήταν ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τελευταίο προημιτελικό του Miami Open απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο 32χρονος Βούλγαρος, έπιασε μαγική απόδοση και επικράτησε 6-2, 6-4 του πρόσφατου πρωταθλητή στο Indian Wells, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ήταν τόσο επιβλητική η εμφάνιση του Ντιμιτρόφ που ανάγκασε τον Αλκαράθ να κάνει επικό σχόλιο στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι.

“Είμαι πολύ εκνευρισμένος αυτή τη στιγμή γιατί με έκανε να αισθάνομαι σαν 13χρονο. Ήταν τρελό. Μιλούσα στην ομάδα μου και τους έλεγα ότι δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δεν μπορούσα να βρω την αδυναμία του. Δεν ήξερα τίποτα” είπε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ και συνέχισε.

“Έπαιξε απίστευτο τένις. Σχεδόν τέλειο. Δεν μπορούσα να βρω λύσεις. Δεν μπορούσα να βρω τρόπο να τον κάνω να αισθανθεί άβολα. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι από την πλευρά του”

Το ίδιο απολαυστική ήταν και η αντίδραση του Ντιμιτρόφ που έβαλε τα γέλια στη συνέντευξη Τύπου, όταν έμαθε για το σχόλιο του Αλκαράθ.

 

Ο Αλκαράθ θα πέσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αν ο Γιάνικ Σίνερ καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο Μαϊάμι.

Μετά τον αποκλεισμό του στο Μαϊάμι, ο 20χρονος Ισπανός στρέφει την προσοχή του στο χώμα και το επόμενο τουρνουά του θα είναι το Monte Carlo Masters στις 08/04.

“Θα ξεκινήσω άμεσα προπονήσεις. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι καλά και να διασκεδάζω στις προπονήσεις και ανυπομονώ για το επόμενο τουρνουά” είπε ο Αλκαράθ.

 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

 





tennis24.gr