Λίγο πριν από την έναρξη του Indian Wells ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει να απολαμβάνει τις ώρες χαλαρώσεις πριν ριχτεί στη μάχη του 1ου ATP Masters 1000 της σεζόν, καθώς μετά από τον Λίο Μέσι, παρακολούθησε από κοντά και τον συμπατριώτη του και μεγάλο αστέρι των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, μαζί με τον άλλον μεγάλο μπασκετμπολίστα Βλάντο Ντίβατς, στη νίκη της ομάδας του μέσα στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς. 

Τζόκοβιτς και Γιόκιτς μίλησαν για αρκετά μετά τον αγώνα με τον Νο1 του κόσμου να αποθεώνει τον συμπατριώτη του: “Είμαι εδώ για να απολαύσω μπάσκετ, ένα άθλημα που αγαπάω πολύ και φυσικά για το μεγαλείο του Λεμπρόν και του Νίκολα Γιόκιτς”, είπε ο Τζόκοβιτς.

“Ειναι τεράστιος. Ένας από τους καλύτερους αθλητές που είχαμε ποτέ στην ιστορία του σέρβικου αθλητισμού. Αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, είναι αξιοσημείωτο, όχι μόνο για το σέρβικο, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ παίζοντας στο πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι εκπληκτικός. Τον αγαπώ πολύ ως άνθρωπο.”

Από την πλευρά του ο Γιόκιτς εκθείασε τον Τζόκοβιτς λέγοντας πόσα σημαίνει ο 36χρονος για τη Σερβία. “Τον βλέπουν όλοι ως νικητή. Βάζει τη χώρα μας στην κορυφή του κόσμου αμέτρητες φορές.”

Πλέον ο Τζόκοβιτς μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά το Australian Open με τον Σέρβο και Νο1 του κόσμου να ετοιμάζεται για το BNP Paribas Open που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-17 Φεβρουαρίου. 





tennis24.gr