Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους με ευκολία, καθώς οι δύο οδηγοί βιντεοσκοπούσαν την τρελή πορεία τους και στη συνέχεια ανέβαζαν τα βίντεο στα social media.

Σε βάρος των δύο οδηγών, ηλικίας 62 και 29 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Το κίνητρο πίσω από τις κόντρες

Στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε αποκλειστικά 33χρονος οδηγός που ασχολείται με τις κόντρες. Όπως είπε ο ίδιος, ξεκίνησε τις κόντρες στην ηλικία 14 ετών και αποκάλυψε πως το κίνητρο πίσω από τη βιντεοσκόπηση και η δημοσίευση στα social media είναι η αναγνώριση.

«Σε όλες τις παράνομες κόντρες υπάρχουν κάποιοι που ακόμα και να κάνουν κάτι παράνομο, το κάνουν αργά και σε μέρη που δεν υπάρχει μεγάλη διέλευση οχημάτων και είναι άλλοι που δεν λογαριάζουν τίποτα. Πρέπει να προνοήσει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα χώρο γι’ αυτό», είπε.

Εάν κάποιος γονιός που έχασε το παιδί του στην άσφαλτο τον ρωτούσε γιατί συνεχίζει να το κάνει αυτό, θα του απαντούσε τα εξής:

«Δεν θα είχα να του πω κάτι. Σε εκείνες τις περιπτώσεις απλά σωπαίνεις. Σου κάνει ένα κλικ παραπάνω, σε σοκάρει, απλά έχεις αυτό που λέμε μικρόβιο και συνεχίζεις να το κάνεις».



megatv.com