Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Κορεντίν Μουτέ, μετά τη νίκη του κόντρα στον No1 του ταμπλό του Chile Open, Νίκολας Τζάρι. Ο Γάλλος κέρδισε με 7-6(5), 7-6(3) τον “γηπεδούχο” τενίστα, μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν άρεσε στην εξέδρα του γηπέδου, το οποίο έχει πάρει το όνομα του παππού του Τζάρι, Χάιμε Φιλόλ. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα και τις χειραψίες των δύο παικτών στο φιλέ, επικράτησε “βροχή” αποδοκιμασιών από τους θεατές.

Παρόλα αυτά, ο πρώην Νο51 και νυν Νο140 δεν πτοήθηκε, και θέλοντας να… ξεσπάσει για τις αποδοκιμασίες και κατά τη διάρκεια του αγώνα, πήγε στο κέντρο του κορτ και χαιρέτησε τον κόσμο, ενώ τους έδειξε παράλληλα ότι τους στέλνει την αγάπη του.

Αυτό φυσικά προκάλεσε πιο δυνατές αποδοκιμασίες, και η στιγμή έγινε viral στο «X». Στον ημιτελικό στο 250άρι της Χιλής, ο προερχόμενος από τα προκριματικά Μουτέ θα παίξει με έναν έτερο Χιλιανό, τον Αλεχάνδρο Ταμπίλο, στοχεύοντας στην πρόκριση στον τελικό.

CHILE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-5h)





tennis24.gr