Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον 2ο χρονικά ημιτελικό του Rome Masters σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/5) περίπου στις 16:00 GR. 

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα βρεθούν αντίπαλοι για 12η φορά στην καριέρα τους με τον Ρώσο και πρώην Νο1 του κόσμου να προηγείται με 7-4, αλλά τον Έλληνα τενίστα να έχει κατακτήσει τα 4 από τα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια. 

Ο Τσιτσιπάς έχει βγει νικητής στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις με τον Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Σινσινάτι το 2022, αλλά και στους τελικούς της ATP στο Τορίνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 14:00 GR με τον 1ο χρονικά ημιτελικό με τον Χόλγκερ Ρούνε να κοντράρεται με τον Κάσπερ Ρουντ. έναν χρόνο περίπου μετά από τον…επεισοδιακό προημιτελικό στο Roland Garros.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου υπάρχει και ο τελικός των γυναικών με την Ανχελίνα Καλίνινα να αντιμετωπίζει μία εκ των Έλενα Ριμπάκινα και Γέλενα Οσταπένκο ο οποίος σεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τις 20:00 GR.

 

tennis24.gr