Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ θα συγκρουστούν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φετινού Indian Wells τα ξημερώματα της Κυριακής σ’ ένα ματς που εκτός από την πρόκριση στον τελικό θα κρίνει και το ποιος θα είναι στο Νο2 του κόσμου την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ένα παιχνίδι το οποίο είναι η επανάληψη του περσινού ημιτελικού, με τον Ισπανό να κατακτά τη νίκη και να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, κατακτώντας τον τίτλο. Λίγο πριν από την αναμέτρηση ο Σίνερ μίλησε για τον αντίπαλο και πολύ καλό του φίλο τονίζοντας ότι: “είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις μαζί του.”

“Είμαστε καλοί φίλοι εκτός court. Στο γήπεδο προσπαθούμε απλά να δώσουμε το 100%. Νομίζω ότι έχουμε καλή συμπεριφορά και συνήθως τα παιχνίδια μας είναι καλά. Πέρσι εναντίον του, ειδικά σε αυτό το γήπεδο έπαιξε καλύτερα από μένα. Δύο εβδομάδες αργότερα στο Μαϊάμι τον κέρδισα, οπότε θα δούμε.”

“Νομίζω ότι κάθε παίκτης που προσπαθείς να κερδίσεις έχεις ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δουλέψεις. Δεν υπάρχει μόνο ο Κάρλος. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που με έκαναν να εξελιχθώ ως παίκτης. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο τότε πρέπει να δουλέψεις ξανά σε διαφορετικά πράγματα.”

“Σίγουρα μπορεί να αλλάξει και ο αντίπαλος πράγματα στο δικό του παιχνίδι προσπαθώντας να σε νικήσει. Πρέπει να είμαι έτοιμος. Αν με κερδίσει θα πρέπει να δουλέψω ξανά σε μικρές λεπτομέρειες.”

“Πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και οι Big-3 ή Big-4 στο παρλεθόν. Προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο.”

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr