Κάτι παραπάνω από υψηλούς στόχους έχει θέσει ο Κάρλος Αλκαράθ για την καριέρα του.

Ο νεαρός Ισπανός που την Παρασκευή 05/05 κλείνει τα 20 του χρόνια, έχει ήδη γράψει ιστορία στο παγκόσμιο τένις, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει ταχύτητα. Αντιθέτως, είναι διψασμένος και αποφασισμένος να κάνει μια καριέρα που θα τη θυμούνται όλοι και θα μείνει στην ιστορία.

Έχοντας ο νεαρότερος τενίστας στην ιστορία που ανεβαίνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο Αλκαράθ έχει ήδη γευτεί την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam τίτλου της καριέρας του (US Open 2022) ενώ έχει στην κατοχή του και τρεις Masters τίτλους.

Αυτή την εβδομάδα διεκδικεί τον 4ο Masters της καριέρας του, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το Mutua Madrid Open.

Μετά τη νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ στα προημιτελικά της διοργάνωσης την Τετάρτη, ο χαρισματικός τενίστας έθεσε τον στόχο να κάνει μια ισάξια καριέρα με τους Big Three.

“Το όνειρό μου στο τένις είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία. Ξέρω ότι είναι μεγάλο όνειρο, ίσως πολύ μεγάλο. Αλλά σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να ονειρεύεσαι και να σκέφτεσαι μεγάλα πράγματα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλκαράθ έχει συμπληρώσει 150 παιχνίδια στο ATP Tour με ρεκόρ 117-33 και ποσοστό νικών που αγγίζει το 78%.

“Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του τένις και θα δουλέψω σκληρά γι’αυτό” συμπλήρωσε ο 20χρονος άσος ο οποίος πέρυσι έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής στην ιστορία του Madrid Masters.

 




tennis24.gr