Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σινερ θα αναμετρηθούν για μια ακόμη χρονιά στα ημιτελικά του Indian Wells, όπου θα αυτή τη φορά όμως εκτός από το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό θα διεκδικήσουν και το Νο2 του κόσμου με τον νικητή να παραμένει ή να σκαρφαλώνει πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

O Σίνερ από την πλευρά του θα προσπαθεί να κάνει ό,τι δεν έχει καταφέρει κανένας Ιταλός, από το 1973 όπου έχει θεσπισθεί το ranking, ενώ από την άλλη ο Αλκαράθ θέλει να διατηρθεί στο Νο2 και να συνεχίσει να κυνηγάει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για να επιστρέψει στο Νο1, όπου έχει παραμείνει συνολικά 36 εβδομάδες. 

Ο Ιταλός έχει κάνει ένα αδιανόητο ξεκίνημα τη φετινή χρονιά έχοντας ρεκόρ 16-0 και έχοντας κατακτήσει το Australian Open, ενώ για την ώρα στο τουρνουά της ερήμου δεν έχει παραχωρήσει ούτε ένα set. 

Από την άλλη ο Αλκαράθ ψάχνει να βρει τον πρώτο του τελικό από το Σινσινάτι του 2023, έχοντας περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του κατά την παραμονή του στην Καλιφόρνια, αλλά και την πρώτη του νίκη κόντρα στον πολύ καλό του φίλο, μετά από τις δύο σερί ήττες στους ημιτελικούς στα περσινά τουρνουά σε Μαϊάμι και Πεκίνο. 

Ο Σίνερ έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 4-3 και με 2-1 σε ημιτελικούς. Θα μπορέσει ο 20χρονος Ισπανός και κάτοχος του τίτλου να σταματήσει το ξέφρενο σερί του Σίνερ και να διατηρήσει το Νο2; H απάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr