Κάρλας Άλκαραθ και Γιάνικ Σίνερ μπορεί να πηγαίνουν στο πρώτο 1000άρι της σεζόν της Καλιφόρνια με ακριβώς αντίθετη αγωνιστική φόρμα, ωστόσο οι δύο νεαροί παίκτες θα δώσουν σκληρή μάχη για το Νο2 του κόσμου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης (17 Μαρτίου). 

Με βάση την αγωνιστική κατάσταση, ο Σίνερ έχει σοβαρές και ρεαλιστικές ελπίδες για να είναι αυτός που θα βρεθεί πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του φετινού Indian Wells, καθώς ο Ισπανός πιθανόν να χρειαστεί να κάνει κάτι που έχει να κάνει από τον περασμένο Ιούλιο ή Αύγουστο να φτάσει δηλαδή στην κατάκτηση του τίτλου για 2η σερί χρονιά (κάτι που έχει να κάνει από το Wimbledon) ή να φτάσει στον τελικό (κάτι που έχει να συμβεί από το Σινσινάτι).

Ο Αλκαράθ πάει στην Καλιφόρνια έχοντας να υπερασπιστεί 1000 βαθμούς από τη περσινή κατάκτηση, ενώ ο Σίνερ 360 από τη συμμετοχή του στον ημιτελικό του τουρνουά, που ηττήθηκε από τον 20χρονο Ισπανό. 

Για να παραμείνει λοιπόν ο Αλκαράθ στο Νο2 του κόσμου θα πρέπει να: 

  • Φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, αρκεί ο Σίνερ να αποκλειστεί στον 2ο ή 3ο γύρο
  • Φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, αρκεί ο Σίνερ να αποκλειστεί στον 4ο γύρο ή στα προημιτελικά.
  • Φτάσει μέχρι τον τελικό, αρκεί ο Σίνερ να αποκλειστεί στα ημιτελικά.
  • Πάρει τον τίτλο, αρκεί ο Σίνερ να ηττηθεί στον τελικό.

Φυσικά και θα πρέπει να περιμένουμε και την κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη ξημερώματα (01:00 GR) για να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για να δούμε τα πλήρη σενάρια για την πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ των δύο παικτών. 



tennis24.gr