Πρώτος πρώτος θα ριχτεί στη μάχη του 4ου γύρου στο BNP Paribas Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αποκλειστικό στόχο την είσοδο στα προημιτελικά της πρώτης ATP Masters 1000 διοργάνωσης της χρονιάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στις 20:00GR, στο Stadium 2 των εγκαταστάσεων του Indian Wells Tennis Garden, τον 22χρονο Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα στην τρίτη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour.

Το Νο11 του κόσμου, έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ραντεβού με τον Λεχέτσκα, το 2022 στο Ρότερνταμ και το 2023 στο Australian Open, όμως ο δυναμικός Τσέχος χρειάζεται πολύ προσοχή και το έδειξε και στον 3ο γύρο του Indian Wells, βγάζοντας εκτός το Νο5 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο νικητής του ζευγαριού, θα περιμένει στα προημιτελικά τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Σίνερ-Σέλτον που θα αγωνιστούν στον κεντρικό court αργότερα την Τρίτη (03:00GR).

Στο Center Court θα αγωνιστεί και ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ αντιμετωπίζοντας στις 22:00GR τον Μαροκινό, Φαμπιάν Μαροζάν, έχοντας το βλέμμα του στην αναμέτρηση Ζβέρεφ-Ντε Μινόρ που ξεκινάει λίγο αργότερα στο Stadium 2 (00:00GR).

Στο γυναικείο ταμπλό, η Ίγκα Σφιόντεκ θα κλείσει το πρόγραμμα στο Stadium 1 απέναντι στη Γιούλι Πουτίντσεβα ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και την Καρολίν Βοζνιάκι (03:00GR).

Την Τετάρτη θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Ντιάν Παρί.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

 



tennis24.gr