Το 2/2 στο Atlanta Open έκανε ο Κέι Νισικόρι, κερδίζοντας καθαρά σε ένα κλειστό ματς τον 18χρονο Κινέζο, αλλά και Νο156 στον κόσμο, Σανγκ Ζίντσανγκ, με 6-4, 7-6(3), για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς.

Ο 33χρονος Ιάπωνας δείχνει να ευχαριστιέται αρκετά την επιστροφή του στη δράση, και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αναγνωρίζοντας το πόσο σπουδαίο είναι για έναν αθλητή να αφήνει πίσω του έναν σοβαρό τραυματισμό και να σημειώνει νίκες.

“Ήταν μια σκληρή μάχη, αλλά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο κορτ”, είπε αρχικά ο Νισικόρι στη σύντομη συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα, και συνέχισε λέγοντας: “Ένιωσα πολύ καλά, ιδιαίτερα παίζοντας από κάτω (κάτω από το φως). Ένιωσα πολύ καλά στο κορτ σήμερα”.

“Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις από τραυματισμό, ήμουν εκτός για σχεδόν δύο χρόνια”, είπε ο Νισικόρι και συνέχισε: “Έχω μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση, έπαιξα τα τελευταία δύο τουρνουά και ερχόμενος εδώ, νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Έχω κερδίσει ευτυχώς σε δύο γύρους, και είμαι χαρούμενος που θα παίξω έναν ακόμη αύριο”.




tennis24.gr