O Μπόρνα Τσόριτς θα βρεθεί σε ημιτελική φάση ATP Masters 1000 για 4η φορά στην καριέρα του πρώτη σε χωμάτινη επιφάνεια, μετά από το Indian Wells (2018), Shanghai Masters (2018) και το Cincinnati Masters (2022), μετά την εύκολη νίκη του απέναντι στον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ. 

Ο Κροάτης και πρώην Νο12 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει (για πρώτη φορά στην καριέρα του) την Παρασκευή τον κάτοχο του τίτλου και τον πιο φορμαρισμένο παίκτη στο χώμα αυτή τη στιγμή, Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίον ο Τσόρις παραδέχθηκε ότι είναι το φαβορί για την αναμέτρηση. 

“Είναι απίστευτος παίκτης και σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο Τσόριτς στη on court συνέντευξη. “Επομένως είναι το φαβορί κι εγώ θα βγω στο court για να το διασκεδάσω. Μου αρέσει να παίζω εδώ, σε αυτό το γήπεδο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα.”

“Πάντα μου αρέσει να παίζω στη Μαδρίτη. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και ξέρω ότι θα μπορούσα να παίξω καλά. Ήρθα εδώ από νωρίς για να προετοιμαστώ κατάλληλα για το τουρνουά, καθώς θα μπορούσα να πω ότι έχει μερικές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα ημιτελικά”.

MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)






tennis24.gr